Selskabs menu

Kokkens selskabsmenu

Forretter

Røget smørfisk, serveret med råsyltet juliennegrønt, sprød salat asparges & rejer samt æbler- ananas chutney

Helleflynder svøbt i serrano skinke serveret på bund af sauteret shitake svampe, tomat concasse og ærte julienne hertil kold sauce champagne

Bresaola anrettet på plukket salater hertil parmesanost, soltørret tomat, artiskok samt citronolie & pesto

Kold terrin af kylling, serveret med æble / selleri kompot på crisp salat, vendt med hyldeblomst vinaigrette

Asparges Salat, variation af hvide og grønne asparges serveret på sprød rukula i bulgur samt mascarpone quennelle (Forår-sommer ret)

Parmesan salat, sprød salat vendt i en soltørret tomat, rødløgs vinaigrette, på bund af oliven tappenade med sprød parmesan crust

Frisk syrlig kyllingesalat, serveret på sprød salat, med mango og avokado, serveret med Ingefær/citrus dressing og friske urter

Hovedretter

Roulade af oksemørbrad med fyld af flødeost og friske krydderurter, serveret med en syrlig tomat/æble salsa tilsmagt med lime, hertil årstidens grønt samt kroketter & kraftig rødvins glace (20 kr. ekstra pr kuvert)

Grill stegt lammerack m/ crust af manchego ost og salvie serveret med kompot af grønne tomater og blommer kartoffelsouffle med trøffel samt en kraftig basilikum glace

Perlehøne stegt i cocotte, fyldt med svampe hertil hønse veloute tilsmagt med grønne asparges, og forårsgrønt samt kartoffel og selleri tærte

Filet af kronhjort farseret med spinat og salvie hertil grønne asparges i serrano, årstidens grønt samt kartoffelterrin af søde kartofler, sauce demi glace (20 kr. ekstra pr kuvert)

Grillet ung hane bryst, serveret med smør ristet spidskål samt rødløgs kompot, hertil små ristede kartofler vendt i kørvel samt piment sauce

Dampet fisk med selleripuré, asparges, petit tomat samt små nye kartofler hertil sauce hollandaise smagt med citrus

Desserter

Bagte figner, glaseret i portvin, honning og rosmarin hertil hvid chokolade mousse tilsmagt med ristede mandler

Frisk jordbærmousse, toppet m/ sprød filo tuille, anrettet på melon salat og frisk mynte

Karamel pannacotta serveret med æble sorbet og kompot af skovens bær

Chokolade/valnød Marquis, serveret med peanut kurv med mynte marinerede blommer

Fersken terrin, naturel yoghurt terrin m/ frisk fersken og vanilje serveret på coulis og friske bær

Udvalgte oste:
Tomme de Savoie & Tarleggio serveret med Pærechutney & syltede nødder

Klassisk selskabsmenu

Forretter

Klassisk rejecocktail, serveret med hjemmelavet dressing

Laks eller Torsk en Bellevue, serveret med æg, rejer & asparges samt dressing

Varmrøget peberlaks, serveret på krydderurt marineret spidskål hertil lime vinaigrette og asparges

Fyldig tunmousse, serveret på sprøde babysalater med rejer, asparges, lime & dressing

Ny stegt og hvidvins dampet fiskefilet, serveret i muslingeskal & stuvning af skaldyr og rodfrugter

Høns i asparges, serveret i muslingeskal

Klassisk hønsesalat, serveret på frisk ananas hertil sprødstegt bacon og purløg

Hovedretter

Gammeldags oksesteg. Serveret med Waldorff salat, glaseret perleløg, årstidens friske grøntsager, surt, sødt samt hvide kartofler & sauce

Helstegt oksefilet. Serveret med årstidens grøntsager, rissolles vendt i krydderurter samt bordelaise (20 kr. ekstra pr kuvert)

Helstegt oksemørbrad serveret med årstidens friske grøntsager, kartoffel tærte små kartofler samt kraftig timian sky (20 kr. ekstra pr kuvert)

Svinekam stegt som vildt. Serveret med waldorfsalat, hjemme syltet agurker, tyttebær, brunede og hvide kartofler samt chips og fløde vildt sauce

Flæskesteg med sprød svær. Serveret med brunede/hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, agurker og tyttebær, samt chips og sauce

Hamburgerryg eller Glaseret skinke. Serveret med årstidens grøntsager, nye kartofler samt asparges sauce

Helstegt lammekølle, fyldt med hvidløg og persille, serveret med årstidens friske grøntsager, flødekartofler samt mint gele og lamme sky

Helstegt kalve filet. Serveret med årstidens friske grøntsager, kroketter, rissolles samt sauce choron (20 kr. ekstra pr kuvert)

Rosa stegt kalve culotte. Serveret med ristede svampe, gratineret kartoffel kage samt årstidens friske grøntsager samt sauce bordelaise

Desserter

Is fragilite lagkage med 2 slags hjemmelavet is (Chokolade, vanilje, Baileys, bær, marcipan) brombær coulis samt friske frugter og bær

Fromage (karamel, citron, vanilje, chokolade, bær, appelsin)

Ruben Steiner kage, serveret med små chokoladeovertrukne profiteroles og romfromage

Nøddekurv serveret med hjemmelavet vanilje parfait og frisk frugt

Jordbær eller Æble trifli med vaniliefløde & sprød crunch

½ melon fyldt med rå marineret frugt samt hjemmelavet vanilje parfait

Chokoladekage i lag med nøddemousse serveret på marineret frugt

Fløderand serveret med rå marineret frugt samt bær coulis

Hjemmelavet blåbær cheese cake serveret med friske frugter

Mad med omtanke

Hos Martin