Historien bag Hos Martin.

Ideen om selskabslokaler har længe været på tegnebrættet hos os. Vi har igennem årerne haft mange forespørgsler fra vores kunder om det var noget vi kunne tilbyde, eller henvise dem til en lokation. Det kan vi godt, men vi vil allerhelst henvise dem til os selv!

Hos Martin er beliggende centralt i Sindal på det gamle hotel, et stenkast fra banegården. Hos Martin tilbyder vi hele 3 flotte festlokaler i alle størrelser, som alle forudsætter en dejlig oplevelse når der indbydes til bryllup, konfirmation, barnedåb, begravelser, runde fødselsdage, eller blot en af livets andre store fester.

Hos Martin kombinerer vi på fineste vis det gamle hotels charme og køkkenet moderne ekspertise fra Martin Kok.
Hos Martin er vi naturligvis altid klar til at hjælpe med stort og småt til din fest, alt fra maden, serveringspersonale og opdækning. I en hektisk hverdag giver vi dig overblikket og fleksibiliteten til at træffe beslutninger der passer bedst til jeres behov.
Kun fantasien sætter grænser for hvad vores nye hus kan rumme og vi glæder os til at sammensættes dit næste arrangement.

Kom forbi til en uformel snak om hvordan vi Hos Martin kan gøre din næste fest eller arrangement til en uforglemmelig oplevelse.

De bedste hilsner Martin & Bettina

Mad med omtanke

Hvor smag og stemning møder hinanden

Hos Martin